Izvor: Blic, 16.Mar.2024, 17:35

DA LI JE KOSOVO STEPENIK BLIŽE SAVETU EVROPE? Branka Latinović za "Blic" TV tumači poslednja dešavanja u vezi sa potezima Prištine: To je rezultat jednog snažnog pritiska (VIDEO)

Ni dva dana nakon što je Priština odlučila da manastiru Visoki Dečani vrati oduzeto zemljište, ispunjen je jedan od tri uslova koji su pre godinu dana postavljeni za članstvo u Savet Evrope. Prema rečima šefice delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Biljane Pantić-Pilje, vanredni sastanak Političkog komiteta koji će glasati nakon mišljenja izvestiteljke Dore Bakojani, zakazan je za 27. mart. Ovime će Kosovo praktično biti još jedan stepenik bliže toj ovoj evropskoj organizaciji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.