Izvor: Blic, 23.Apr.2024, 17:42

Cvijanovićeva o prijemu Kosova u Savetu Evrope "BiH ga nije priznala, pa ne može podržati ni članstvo u SE"

Srpski član Predsedništva BiH, Željka Cvijanović, istakla je na današnjoj vanrednoj sednici, koja je sazvana na njen zahtev, da je njena obaveza da upozori da BiH nije priznala Kosovo, te da stoga ne može podržati ni njegovo članstvo u Savetu Evrope ili bilo kojoj drugoj međunarodnoj organizaciji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH nije priznala samoproglašeno Kosovo, ne može podržati ni članstvo u Savetu Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2024

Predsedništvo BiH danas nije postiglo konsenzus o stavu u vezi sa apliciranjem samoproglašenog Kosova za članstvo u Savet Evrope...U Predsedništvu BiH održana je vanredna sednica sa samo jednom tačkom dnevnog reda - stav Predsedništva u vezi sa apliciranjem Kosova* za članstvo u Savet Evrope...Kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.