Izvor: Beta, 03.Maj.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi Upravljačkog tima za ZSO razgovarali sa šefom Misije OEBS na Kosovu

Članovi Upravljačkog tima za uspostavljanje Zajednice srpskih opština (ZSO) razgovarali su danas u Kosovskoj Mitrovici sa šefom Misije OEBS na Kosovu Janom Bratuom o dosadašnjem radu tima.Koordinatorka Upravljačkog tima Vinka Radosavljević je tokom susreta kazala da je to telo uspostavilo saradnju s grupom pravnika koje su delegirale opštine sa severa Kosova i Metohije i Pravni fakultet Prištinskog univerziteta sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici.Navodeći da je Upravljačkom timu dobrodošla svaka pomoć, dodala je da su u ovoj fazi sve potrebe za stručnom pomoći zadovoljene saradnjom s već angažovanim pravnim ekspertima i s kosovskim Ministarstvom administracije i lokalne samouprave.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Upravljački tim sa šefom Misije OEBS-a na Kosovu

Izvor: RTS, 03.Maj.2018

. Koordinatorka Upravljačkog tima Vinka Radosavljević rekla je da je Upravljački tim za uspostavljanje Zajednice srpskih opština uspostavio saradnju sa grupom pravnika koje su delegirale opštine sa severa i Pravni fakultet Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.