Chollet otkazao posetu Kosovu zbog pozitivnog testa na COVID 19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Dec.2022, 08:56

Chollet otkazao posetu Kosovu zbog pozitivnog testa na COVID 19

Savetnik američkog Stejt departmenta Derek Čolet (Chollet) izrazio je žaljenje što je morao da otkaže posetu Zapadnom Balkanu i Briselu, predviđenu od 11-17. decembra zbog pozitivnog testa na COVID-19. "Žao mi je što moram da odložim put na Balkan i u Brisel zbog pozitivnog testa na korona virus. Nastaviću da se bavim svim pitanjima u regionu Balkana i radujem se dolasku početkom sledeće godine", napisao je Čolet na Tviteru.   Specijalni izaslanik za zapadni Balkan Gabrijel...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Derek Šole otkazao posetu Kosovu

Izvor: Danas, 12.Dec.2022

Viši savetnik Stejt departmenta SAD Derek Šole otkazao je posetu Kosovu, iz „porodičnih razloga“, piše prištinska Koha ditore pozivajućis ena saznanje Radio Slobodna Evropa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.