ČUVAĆEMO MIR, ALI NIKOGA NEĆEMO PUSTITI DA TUČE NAŠ NAROD Predsednik Vučić još jednom uputio snažnu poruku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2022, 21:35

"ČUVAĆEMO MIR, ALI NIKOGA NEĆEMO PUSTITI DA TUČE NAŠ NAROD" Predsednik Vučić još jednom uputio snažnu poruku (VIDEO)

O tim pričama da će Srbiju da pobede za nekoliko sati, ja verujem da nikome nešto tako ne pada na pamet, istakao je predsednik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući sinoć u Drugom dnevniku na RTS-u govorio je o situaciji na Kosovu i istakao da će Srbija učiniti sve da zaštiti svoj narod i neće dozvoliti pogrom.

Ja ću uvek da klečim i molim za mir, ali kada neko pređe granice i ugrozi živote naših ljudi, kada neko misli da ima pravo da čini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogrom zato što će da kaže mi "smo suverena država", ne niste suverena država. I ne može to da bude nikakav napad na Kosovo, jer po međunarodnom javnom pravu Kosovo pripada ovoj zemlji. A o tim pričama da će Srbiju da pobede za nekoliko sati, ja verujem da nikome nešto tako ne pada na pamet. Ja ću da molim za mir, da uvlačim rogove, ali da ih pustimo da tuku naš narod, nećemo nikoga – istakao je Vučić.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JAČAĆEMO EKONOMIJU, ŽIVEĆEMO BOLJE!" Vučić se oglasio na godišnjicu "Oluje", pa uputio SNAŽNU poruku građanima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 09:11

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da pre svega želi mir...- Moj odgovor svima njima je, hoćemo mir, ali hoćemo da snažimo našu armiju, na ozbiljan i odgovoran način, ali takođe jačaćemo ekonomiju, živećemo bolje, Srbija će biti uspešnija - poručio je Vučić na Instagram...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.