Izvor: Danas, 06.Dec.2022, 12:38

CIK Kosova: Opštinski izborni službenici u pratnji policije danas u kancelarijama na severu Kosova

Kosovska policija će danas, zajedno sa opštinskim izbornim službenicima četiri opštine sa srpskom većinom na severu Kosova, obići opštinske kancelarije, rečeno je juče na sednici Centralne izborne komisije, prenosi Ljajmi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLUPANI PROZORI, UNIŠTENE KANCELARIJE, STAKLO NA SVE STRANE Prve fotografije uništenih prostorija, kosovska policija sa blindiranim vozilima "asistira" izbornim komisijama (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Dec.2022

Centralna izborna komisija Kosova (CIK) se po opštinama na severu KiM kreće u pratnji nekadašnje ROSU, a danas NJSO. Specijalci su u dva blindirana vozila, a u pratnji je i patrolni automobil marke "škoda" i blindirani džip.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.