Bruka i sramota, ambasador tzv. države Kosovo izvređao Đokovića: Primitivac, nacionalista i šovinista

Izvor: Večernje novosti, 13.Jan.2020, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruka i sramota, ambasador tzv. države Kosovo izvređao Đokovića: Primitivac, nacionalista i šovinista

Ambasador takozvane države Kosovo u Bugarskoj Edon Cana putem tvitera izvređao je najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića posle istorisjke pobede Srbije u premijernom ATP Kupu Izliv mržnje kakav se ne pamti. Prištini sve smeta što je srpsko, pa tako ji posle osvajanja ATP kupa Novaka Đokovića i društva, javio se jedan od tamošnjih zvaničnika. Naime, ambasador takozvane države >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kosovo u Bugarskoj Edon Cana putem tvitera izvređao je najboljeg srpskog tenisera posle istorijske pobede Srbije u premijernom ATP Kupu.Proslava titule isprovocirala je Albanca koji je osuo paljbu po srpskom teniseru, a ovakav izliv mržnje svet još uvek ne pamti. Cana je na tviteru prokomentarisao proslavu srpskih tenisera, a akcenat je stavio na Đokovića."Nakon vojnog marša (Marš na Drinu) nastavili su sa Kosovom... Možeš da budeš osvajač ATP kupa ali si duboko u sebi primitivac, zaostao i klasični balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno Novak Đoković najmanje obožavani teniski šampion u istoriji tog sporta", stoji u Caninom tvitu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Prištinski ambasador izvrijeđao Novaka Đokovića

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jan.2020

SOFIJA - Predstavnik Prištine u Bugarskoj Edon Cana komentarisao je na Twitteru način na koji su srpski teniseri proslavili pobjedu na ATP kupu u Australiji, a posebno je bio oštar prema Novaku Ðokoviću.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.