Bojić: Dvojica Albanaca napala Srbina u Mitrovici

Izvor: Blic, 19.Okt.2013, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojić: Dvojica Albanaca napala Srbina u Mitrovici

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je da su dve osobe danas nanele lake telesne povrede Srbinu N.P. (19) u naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Bojić je, u izjavi Tanjugu, kazao da se incident dogodio nešto posle 11 sati, u multietničkom naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Mitrovice, kada su dvojica Albanaca nasrnula na mladića.

Povređenom, koji je zadobio lake telesne povrede, ukazana je pomoć u Zdravstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centru u Kosovskoj Mitrovici, naveo je Bojić, ističući da policija istražuje slučaj.

Naselje Bošnjačka mahala, u kojem je došlo do incidenta, jedno je od mešovitih gradskih kvartova u Mitrovici u kojem, pored Srba, žive Albanci i pripadnici drugih nacionalnih zajednica.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dva napada na Srbe u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 19.Okt.2013

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je da su dve osobe danas nanele lake telesne povrede Srbinu N.P. (19) u naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Kosovske Mitrovice...Bojić je, u izjavi Tanjugu, kazao da se incident dogodio nešto posle 11 sati, u multietničkom naselju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.