Bivši kapiten kadeta Srbije hoće da igra za tzv. Kosovo

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši kapiten kadeta Srbije hoće da igra za tzv. Kosovo

Arton Zekaj koji je rođen u Subotici, a fudbalski ponikao u beogradskom Partizanu, izrazio želju da nastupa za reprezentaciju takozvanog Kosova.

Foto: MN Press

Bivši fudbaler Partizana, Arton Zekaj, odlučio je da posle igranja za mlađe selekcije Srbije od sada nastupa za reprezentaciju tzv. Kosova.

Fudbalski savez Kosova potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da će 19-godišnji vezista od sledeće nedelje imati pravo da igra za tamošnju selekciju i da je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) prepoznala želju sadašnjeg člana francuskog Lila.

Zekaj je rođen u Subotici, ali je fudbalski stasavao u beogradskom Partizanu. Dobrim igrama i talentom došao je čak i do kapitenske trake u dresu kadeta Srbije, ali kasnije prestao da dobija pozive u nacionalni tim.

Posle Partizana bio je u Bačkoj i Sopotu, dok je prošle godine potpisao za Lil i igrao za drugi tim, zabeleživši jedan meč i za najjaču ekipu.

Očekuje se da sada dobije poziv mlade fudbalske reprezentacije takozvanog Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.