Vučić sa predsednikom UEA o situaciji na KiM FOTO

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 17:42

Vučić sa predsednikom UEA o situaciji na KiM FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim visočanstvom šeikom Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom.

On boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Beogradu.

"Dragi prijatelju Mohamed bin Zajedu, hvala vam na poseti i iskrenom prijateljstvu prema Srbiji. Sa šeikom Mohamedom sam razgovarao o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji i zahvalio mu na dosadašnjem ličnom angažmanu za mirno rešavanje svih otvorenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitanja", stoji u objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DRAGI PRIJATELJU, HVALA NA POSETI" Vučić sa bin Zajedom o situaciji na KiM i saradnji dve prijateljske zemlje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu...Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim visočanstvom šeikom Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom, koji boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Beogradu...- Dragi prijatelju Mohamed bin...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nakon sastanka s Vučićem Bin Zajed otišao kod Putina FOTO

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 12:46

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je u Sankt Peterburgu sa vođom Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom...Kako je objavljeno razgovarano je o bilateralnim odnosima između UAE i Rusije i situaciji u Ukrajini..."Danas sam se sastao sa predsednikom Putinom u St....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.