DRAGI PRIJATELJU, HVALA NA POSETI Vučić sa bin Zajedom o situaciji na KiM i saradnji dve prijateljske zemlje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 17:55

"DRAGI PRIJATELJU, HVALA NA POSETI" Vučić sa bin Zajedom o situaciji na KiM i saradnji dve prijateljske zemlje (FOTO)

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim visočanstvom šeikom Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom, koji boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Beogradu.

- Dragi prijatelju Mohamed bin Zajedu, hvala vam na poseti i iskrenom prijateljstvu prema Srbiji. Sa šeikom Mohamedom sam razgovarao o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji i zahvalio mu na dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ličnom angažmanu za mirno rešavanje svih otvorenih pitanja.

Partnerstvo i prijateljstvo naših zemalja su, pre svega, utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju, a zajedno ćemo nastaviti da unapređujemo ekonomsku, bilateralnu i sve druge vidove saradnje u korist građana Srbije i #UAE.

Još jednom sam zahvalio na pozivu za učešće na klimatskom samitu UN @cop28uaeofficial, koji će se održati u Emiratima i naglasio da je Srbija u potpunosti posvećena ulaganju u projekte koji će doprineti ublažavanju posledica klimatskih promena - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.