HVALA VAM NA PODRŠCI I OHRABRENJU Predsednik Vučić ispratio šeika bin Zajeda: Naše prijateljstvo je čvrsta spona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 19:55

"HVALA VAM NA PODRŠCI I OHRABRENJU" Predsednik Vučić ispratio šeika bin Zajeda: Naše prijateljstvo je čvrsta spona (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je lidera Ujedinjenih Arapskih Emirata Mohameda bin Zajeda.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa liderom Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim visočanstvom šeikom Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom, koji boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Beogradu.

- Dok ispraćam iskrenog prijatelja naše zemlje, razmišljam o viziji i vrednostima koje delimo, a posebno o fascinantnoj energiji koja je uložena u ostvarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvih velikih snova Srbije i Beograda, koji se danas svrstava u red uređenih metropola koje imaju šta da pokažu svetu.

- Hvala Vam, dragi prijatelju Mohamed bin Zajedu na ogromnoj podršci Srbiji i našem narodu, kao i na ohrabrenju u postavljanju sve viših ciljeva koji su za našu zemlju nekada bili nedostižni. Naše prijateljstvo je temelj i čvrsta spona ne samo između Srbije i UAE, već i na putu napretka i ubrzanog razvoja naše zemlje u koju ste uvek dobrodošli - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.