Bejer izvestilac EP za Kosovo

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2019, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejer izvestilac EP za Kosovo

Odbor za spoljne poslove i demokratiju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (SE) izabrao je danas Petera Bejera iz Nemačke za svog novog izvestioca za Kosovo, a u “trci” za to mesto pobedio je Rusa Alekseja Kondratijeva, objavio je Ljajmi.
Bajer je na glasanju dobio podršku 33 člana Odbora, dok je Kondratijev dobio šest glasova, ali ostaje da ta odluka prođe još neke mehanizme SE.

U Prištini su se pribojavali da će Kondratijev biti izabran za izvestioca >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i nazivali su ga ruskim špijunom”, uz ocenu da je pristrasan i prosrpski orijentisan, pa su se čula i mišljenja da bi u slučaju da bude izglasan sa njim trebalo odbiti bilo kakvu saradnju, prenosi Kosovo onlajn.

The post Bejer izvestilac EP za Kosovo appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.