Izvor: Blic, 14.Apr.2024, 04:09

BROJ BIRAČA POVEĆALI ZA VIŠE OD 400 ODSTO! Priština hoće Srbe na referendumu, ali se potrudila da ih SAPLETE na svakom koraku

U Beogradu je bojkot izbora glavna tema ali se, po svoj prilici, sprema još jedan koji ima veze sa Srbima, ali na severu Kosova. Srpska lista pozvala je na bojkot glasanja za smenu gradonačelnika u četiri grada na severu 21. aprila zbog procedure i biračkih spiskova koji "ne odslikavaju realno stanje na terenu". I poznavaoci prilika kritikuju Prištinu za koju kažu da postavlja brojne prepreke za glasanje, poput postavljanja kamera i omogućavanja glasanja poštom, što bi moglo da dovede u pitanje rezultat i zastraši birače.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.