Izvor: Blic, 29.Avg.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BILO JE KRAJNJE VREME" Profesor sa Kembridža: Treba da dozvolimo podelu Kosova, ona nije REGIONALNI ARMAGEDON

Pogrešno je odustati od podele Kosova kao rešenja. Ukoliko strane mogu da se slože oko toga, neka podele Kosovo. Sjedinjene Države su konačno prihvatile takvu logiku, a isto bi trebalo da urade i ostali, smatra Timoti Les, direktor organizacije za politički konsalting “Nova Europa” i rukovodilac istraživačkog projekta “New Intermarium” Univerziteta Kembridž.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Možda je ružno rešenje - problem politički, ne estetski"

Izvor: B92, 29.Avg.2018

Pogrešno je odustati od podele Kosova kao rešenja - ukoliko strane mogu da se saglase o tome, neka podele Kosovo...To kaže Timoti Les, direktor organizacije za politički konsalting "Nova Europa" i rukovodilac istraživačkog projekta "Nju Intermarijum" Univerziteta Kembridž...Kako dodaje, Sjedinjene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.