Izvor: Blic, 25.Sep.2023, 17:02

"BAR DVOJICA SRBA UBIJENI POŠTO SU SE PREDALI" Srpska lista o sukobu u Banjskoj: Tražićemo istragu, desilo se ono što je Kurti priželjkivao

- U ime Srpske liste i čitavog srpskog naroda sa Kosova i Metohije izražavamo najdublje saučešće porodicama poginulih Srba i kosovskog policajca Albanca u jučerašnjem tragičnom događaju u selu Banjska u opštini Zvečan - poručila je Srpska lista u svom saopštenju povodom jučerašnjeg sukoba kosovske policije i grupe Srba u Banjskoj kod Leposavića u kojoj je ubijeno petoro ljudi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista: U ime partije i srpskog naroda na KiM izražavamo saučešće prodicama poginulih Srba i kosovskog Albanca

Izvor: Danas, 25.Sep.2023

Srpska lista danas je u ime te partije i čitavog srpskog naroda sa Kosova i Metohije izrazila najdublje saučešće porodicama poginulih Srba i kosovskog policajca Albanca u jučerašnjem tragičnom događaju u selu Banjska u opštini Zvečan.

Nastavak na Danas...

Srpska lista: KFOR i Euleks da se hitno rasporede na severu i spreče dalju eskalaciju

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2023

Srpska lista u saopštenju poručuje da će tražiti istragu zbog događaja u Banjskoj "za ubistvo bar dvojice Srba koji su hladnokrvno ubijeni, iako su se predali".

Nastavak na Radio 021...

Srpska Lista: Saučešće porodicama poginulih Srba i policajca Albanca

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Sep.2023

KOSOVSKA MITROVICA – Srpska lista (SL) izrazila je danas u ime stranke i u ime čitavog srpskog naroda sa Kosova i Metohije najdublje saučešće porodicama poginulih Srba i kosovskog policajca Albanca u tragičnom događaju u selu Banjska u opštini Zvečan. U saopštenju se ističe i da će SL tražiti...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Aleksić: Vlast u Srbiji duguje odgovore povodom oružanog sukoba u Banjskoj

Izvor: Danas, 25.Sep.2023

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić izjavio je da je vlast u Beogradu ostala dužna odgovore na pitanja ko su ljudi iz srpske zajednice koji su učestvovali u jučerašnjem sukobu u selu Banjska na Kosovu, ko ih je organizovao i naoružao i kako je do ovog sukoba uopšte došlo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.