Ambasada SAD-a sve demantuje: Nismo podneli nikakav predlog za Kosovo!

Izvor: BKTV News, 06.Jun.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada SAD-a sve demantuje: Nismo podneli nikakav predlog za Kosovo!

SAD podržavaju dijalog Beograda i Prištine i sa liderima Srbije, Kosova, kao i sa zvaničnicima EU razmatraju različite ideje, ali nisu podnele nikakav predlog za pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa.

To je danas rečeno u ambasadi SAD u Beogradu, na pitanje da li postoji neki američki predlog u bilo kojoj formi vezano za dijalog o Kosovu.

Priština optužuje: Srbija prebira po trešnjama!; Beograd: Neće Albanci manipulatori da nam podmeću >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << crvljive trešnje!

"Amerika nastavlja da podržava dijalog pod vodjstvom EU čiji je cilj potpuna normalizacija odnosa Srbije i Kosova. Razgovaramo o različitim idejama sa srpskim i kosovskim liderima kao i sa zvaničnicima EU, ali nismo podneli nikakav predlog", rečeno je u ambasadi povodom pisanja medija da su SAD uputile predlog s četiri ključna načela za pravno obavezujući sporazum Beograd-Priština.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.