Aca Lukas: Imamo bolida kao što je Indira koliko hoćeš!

Izvor: Svet, 23.Dec.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas: Imamo bolida kao što je Indira koliko hoćeš!

naslov: 
Aca Lukas: Imamo bolida kao što je Indira koliko hoćeš!



excerpt: 
Ako Francuzi ne povuku priznanje Kosova, nagovorićemo još dve-tri pevačice da urade isto što i Radićeva...


izvor: 
Scandal, Kurir


tekst clanka: 
Aca Lukas je, komentarišući duetsku pesmu Indire Radić i Stanka Marinkovića "Marija", poručio Francuzima da "Srbija ima bolida koliko ti duša hoće".
"Francuzi hitno treba da otkažu priznavanje Kosova. Ako to ne urade, nagovorićemo još dve-tri pevačice da urade ovo isto, pa će morati da rade reviziju francuskog jezika. Bolje da nas shvate ozbiljno. Ovo je naša prava diplomatska šansa", rekao je pevač za Scandal", a onda koleginicu nazvao bolidom.
"I neka budu sigurni da obilujemo ovakvim slučajevima na estradi. Nuklearne projektile nemamo, ali zato imamo bolida koliko ti duša hoće. Sačuvaj bože!"
Indiru komentari kolega koji se sprdaju s njenim pevanjem na francuskom, izgleda, ne potresaju previše. "Drago mi je što sam ljudima u ovim teškim vremenima uspela da vratim osmeh na lice", bilo je sve što nam je Radićeva kazala na ovu temu. Nema ni potrebe da komentariše, dovoljno je što je otpevala pesmu.



slika_mala: 




Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.