AUTO SMRTI KUPLJEN NA PIJACI: Na vozilu namerno ostavljani lažni tragovi da se zavara istraga o ubistvu Olivera Ivanovića!

Izvor: Press, 18.Jan.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO SMRTI KUPLJEN NA PIJACI: Na vozilu namerno ostavljani lažni tragovi da se zavara istraga o ubistvu Olivera Ivanovića!

Kako Kurir nezvanično saznaje, zapaljeni automobil koji je korišćen za izvršenje ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, kupljen je na auto-pijaci na Kosovu i Metohiji.
Kako je ranije rečeno, vlasnik automobila je Srbin iz Austrije, koji je odavno preminuo, a vozilo je nakon smrti prodala je njegova supruga. 
 
Kurir takođe saznaje da su na automobilu namerno ostavljani >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << lažni tragovi, kako bi se zavarala istraga o ubistvu Olivera Ivanovića.
Podsetimo, direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je ranije danas navode da je Srbin iz Austrije vlasnik automobila koji je pronađen zapaljen u Kosovskoj Mitrovici nakon ubistva Ivanovića.
 
On je rekao da policija poseduje određene informacije o načinu prodaje tog vozila, kao i da policija pokušava da pribavi druge relevantne podatke.
 
Prema njegovim rečima još nema odgovora Euleksa i Unmika povom zahteva Srbije za uključivanje njenih državnih organa u istragu ubistva Olivera Ivanovića.
 
"Čuo sam se više puta sa šefom Euleksa, apelovao, molio da nam daju neke podatke kako bismo to proverili u Srbiji, ali i ponovio zahtev da zajedno sa kosovskom policijom učestvujemo u preistražnom i istražnom postupku", kazao je Rebić.
 
Dodao je da "profesionalno veruje da će Euleks i Unmik odgovoriiti na zahteve Srbije".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.