Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 22:39

ANA BRNABIĆ ODBRUSILA NEPRIJATELJIMA SRBIJE: "Borićemo se za našu zemlju i UVEK ćemo se boriti za naš narod!" (VIDEO)

Predsednica Vlade Srbije se obratila javnosti.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obratila se javnosti posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Za nama su dva užasno teška dana. Zahvaljujući politici Aljbina Kurtija, svi smo bili svedoci užasnog krvoprolića na Kosovu i Metohiji. Ja sam upravo završila sastanak sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem, na kojem smo razgovarali o merama koje treba da preduzmemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i šta dodatno možemo da uradimo za naš narod, pre svega na Kosovu i Metohiji - navodi premijerka i dodaje.

- Ali ono što je posebno teško, u ovako užasnim trenucima, je to što nijedna tragedija ne može da nas ujedini. Monstruozna je laž koju je objavio tajkunski dnevni list Nova, na svojoj naslovnoj strani u sutrašnjem izdanju, da je Aleksandar Vučić svu krivicu za krvoproliće prebacio na Srbe na Kosovu i Metohiji. Ne postoji osoba u Srbiji koja nije jasno čula da je Aleksandar Vučić rekao da je jedini, jedini i isključivi krivac za krvoproliće na Kosovu i Metohiji, Aljbin Kurti i njegova politika. Ali za razliku od njih i političara koje podržavaju, koji su nemušto i bezumno, recimo, branili interese Republike Srbije, Aleksandar Vučić je u Unedinjenim nacijama, i juče ponovo u Beogradu, po ko zna koji put, ponovio da mi nikada, mi nikada nećemo priznati nezavisnost takozvane Republike Kosovo. I borićemo de protiv toga i borićemo se protiv laži. Borićemo se za našu zemlju i UVEK ćemo se boriti za naš narod. Živela Srbija! - navodi se u saopštenju predsednice Vade.

A post shared by Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.