AMFILOHIJE ODLIKOVAO BEOGRADSKI SINDIKAT: Jedini član koji je uspeo da uđe u CG primio orden! (FOTO)

Izvor: Kurir, 23.Feb.2020, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMFILOHIJE ODLIKOVAO BEOGRADSKI SINDIKAT: Jedini član koji je uspeo da uđe u CG primio orden! (FOTO)

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije odlikovao je grupu Beogradski sindikat Zlatnim likom Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca „za nadahnute pesme, revnost i brigu za majku crkvu i sastradalnu ljubav“, posvedočenu kroz pesme „Dogodine u Prizrenu“ i „Sviće zora“, posvećene odbrani svetinja u Crnoj Gori i Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMFILOHIJE ODLIKOVAO GRUPU BEOGRADSKI SINDIKAT: Za nadahnute pesme, brigu za majku crkvu i sastradalnu ljubav

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020

Uručenje priznanja Mitropolije crnogosko-primorske SPC obavljeno je jutros nakon Liturgije u manastiru Miholjska Prevlaka, saopštila je ta beogradska grupa...Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije odlikovao je grupu Beogradski sindikat Zlatnim likom Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca "za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mitropolit Amfilohije odlikovao Beogradski sindikat: Jedan od članova BS uspeo da uđe u Crnu Goru i bio je na litiji od Starog Aerodroma do Hrama (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2020

Na litiji će učestvovati Aleksandar Jotić, jedini član Beogradskog sindikata koji je uspeo da uđe u Crnu Goru "Božjom milošću, Pravoslavni Arhiepiskop cetinjski, Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije odlikuje Zlatnim likom Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.