ALBANCI NAPRAVILI CRNU LISTU 700 SRBA: Stigao đavolji dokument! Srbima zabranjuju da idu u crkvu na Badnji dan?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI NAPRAVILI CRNU LISTU 700 SRBA: Stigao đavolji dokument! Srbima zabranjuju da idu u crkvu na Badnji dan?

Odeljenju za ratne zločine kosovskog Specijalnog tužilaštva danas je predato 700 imena Srba, za koje se tvrdi da su navodno počinili ratne zločine tokom 1998/99 na Kosovu i Metohiji i zatražili da se Srbima zabrani poseta crkve u Ðakovici na Badnji dan, 6. januara

Prema pisanju GazetaExpes onlajn, spisak sa 700 srpskih imena tužilaštvu su podneli predstavnici nekoliko nevladinih organizacija koje navodno prikupljaju dokaze o ratnim zločinima počinjenim tokom rata na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KiM.

Predstavnik grupe nevladinih organizacija Hoda Škenije izjavio je da su, uz imena 700 Srba, predati i krivični izveštaji o njihovim aktinostima na području opštine Ðakovica.

Oni su, kako se navodi, privremenim prištinskim institucijama uputili zahtev da zabrani Srbima dolazak u Pravoslavnu ckrvu u Ðakovici, na Badnji dan, 6. januara naredne godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Grupa kosovskih NVO podnela tužilaštvu 700 imena Srba

Izvor: RTS, 12.Dec.2018

. Odeljenju za ratne zločine kosovskog Specijalnog tužilaštva predato je 700 imena Srba, za koje se tvrdi da su navodno počinili ratne zločine tokom 1998/99 na Kosovu i Metohiji i zatražili da se Srbima zabrani poseta crkve u Đakovici na Badnji dan, 6. januara.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.