ALBANCI IZDALI NALOG ZA HAPŠENJE ZVONKA VESELINOVIĆA: Priština ima i PAKLENI ZAHTEV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI IZDALI NALOG ZA HAPŠENJE ZVONKA VESELINOVIĆA: Priština ima i PAKLENI ZAHTEV!

Osnovni sud postupio po zahtevu tzv. kosovskog Specijalnog tužilaštva

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje Zvonka Veselenovića i zahteva raspisivanje međunarodne poternice za njim, zbog sumnje da je učestvovao ili organizovao kriminalnu grupu.

Nalog za hapšenje Osnovni sud  je doneo postupajući po zahtevu tzv. kosovskog Specijalnog tužilaštva, "zbog osnovane sumnje učešća ili organizovanja kriminalne grupe".

Albanski mediji na Kosovu i Metohiji tvrde da je Zvonko Veselinović "osumnjičen za niz krivičnih dela i da će kao vođa organizovane kriminalne grupe u severnoj Mitrovici, biti tražen preko međunarodne poternice".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština raspisala poternicu za Zvonkom Veselinovićem

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2019, 00:09

Prema navodima kosovskog Specijalnog tužilaštva, Veselinović se tereti za niz krivičnih dela kao i za predvođenje organizovane kriminalne grupe Na zahtev Specijalnog tužilaštva Kosova raspisana je međunarodna poternica za Zvonkom Veselinovićem, potvrdio je Osnovni sud u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.