Priština raspisala poternicu za Zvonkom Veselinovićem

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština raspisala poternicu za Zvonkom Veselinovićem

Prema navodima kosovskog Specijalnog tužilaštva, Veselinović se tereti za niz krivičnih dela kao i za predvođenje organizovane kriminalne grupe Na zahtev Specijalnog tužilaštva Kosova raspisana je međunarodna poternica za Zvonkom Veselinovićem, potvrdio je Osnovni sud u Prištini, prenosi Koha.List piše da je bivši vođa čuvara mosta na Ibru tražen posle događaja koji su usledili nakon intervencije specijalnih jedinica u julu 2011. godine.Pročitajte još: Mustafa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Kurti: U ponedeljak potpisujemo koalicioni sporazumPrema navodima kosovskog Specijalnog tužilaštva, Veselinović se tereti za niz krivičnih dela kao i za predvođenje organizovane kriminalne grupe.Specijalno tužilaštvo već nekoliko dana zahteva da Osnovni sud u Prištini izda međunarodni nalog za hapšenje Veselinovića."Obaveštavamo vas da je Osnovni sud u Prištini - Posebno odeljenje - postupajući na zahtev Specijalnog tužilaštva Republike Kosovo, protiv optuženog ZV, izdao nalog za hapšenje, domacću i međunarodnu poternicu, zasnovanu na osnovanoj sumnji da postoje krivična dela 'Učešcće ili organizovanje kriminalne grupe'“, piše u odgovoru Osnovnog suda u Prištini, prenosi Koha.(kosovo-online.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Raspisana međunarodna poternica za Zvonkom Veselinovićem

Izvor: 011vodič.com, 02.Dec.2019

Specijalni sud Kosova raspisao je međunarodnu potrenica za Zvonkom Veselinovićem, piše Kossev.. Osnovni sud u Prištini potvrdio je KTV-u da je već odobrio zahtev Specijalnog tužilaštva i za Veselinovićem izdao „domaće i međunarodno pismo o nameri“, pod sumnjom da je počinio nekoliko...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.