Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Dec.2015, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

19. Međunarodni festival podvodnog filma

Od 18. do 20. decembra u Kinoteci (Kosovska 11) će biti održan 19. Međunarodni festival podvodnog filma. Međunarodni festival podvodnog filma u Beogradu je jedinstvena prilika da zavirite u podvodni svet, da saznate više o tome kroz filmove, fotografije, sastanke sa autorima i ostalim podvodnim avanturistima i entuzijastima. Biće prikazani kratki i dugometražni filmovi stranih ... The post 19. Međunarodni festival podvodnog filma appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

19. Festival podvodnog filma

Izvor: SEEcult.org, 14.Dec.2015, 01:58

Međunarodni festival podvodnog filma biće održan od 18. do  20. decembra u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, pružajući 19. put priliku publici da zaviri u podvodni svet i sazna više o njemu kroz filmove, fotografije i sastanke sa autorima i ostalim podvodnim avanturistima i entuzijastima...Među...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.