“Kasperski lab” otvara kancelariju za jugoistočnu Evropu

Izvor: Blic, 10.Maj.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kasperski lab” otvara kancelariju za jugoistočnu Evropu

Kompanija “Kasperski lab SEE” najavila je da otvara kancelariju koja će biti odgovorna za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Tim povodom će 15. maja biti održana konferencija za novinare u Beogradu, na kojoj će biti predstavljene poslovne aktivnosti i planovi kompanije "Kasperski lab” u regionu.

Sa novinarima će razgovarati direktor za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tržišta u razvoju Vasili Diagilev, direktor "Kasperski lab istočna Evropa” Andrej Slobodianik, direktor "Kasperski lab SEE” Dragan Martinović i viši analitičar za štetne softvere David Em.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.