“Zvezde pevaju zvezde 2”: Poslušajte kako zvuče “Kesteni” u Kaliopinom izvođenju (video)

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zvezde pevaju zvezde 2”: Poslušajte kako zvuče “Kesteni” u Kaliopinom izvođenju (video)

U okviru najvećeg radijskog projekata na Balkanu “Zvezde pevaju zvezde 2” danas je na oficijalnom Jutjub kanalu Radija S premijerno objavljen spot za pesmu “Kesteni “u izvođenju Kaliopi.

Diva moćnog vokala bila je gost Radija S u emisiji “Dan sa Natalijom” gde je pričala kako o kompletnom projektu Radija S, tako i o prvim reakcijama okoline koje je dobila nakon premijere spota:

“Video spot >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za pesmu “Kesteni” zrači jednom divnom i posebnom energijom zato što prati suštinu pesme. Uspeli smo da napravimo kompletnu audio – vizuelnu priču. Reakcije prijatelja, kolega i mojih fanova su sjajne, svi su zaista oduševljeni. Posebno mi je drago što se i samom autoru pesme, mom prijatelju sjajnom Piletu iz grupe Alisa dopala cela ova zamisao. Uspeli smo da napravimo kaver koji će u svakom slučaju produžiti duh i koji će učiniti da “Kesteni” zauvek ostanu u muzičkim analima”, rekla je Kaliopi gostujući na nacionalnom Radiju S.

Pored Kaliopi, u drugoj sezoni Zvezde pevaju zvezde učestvuju i: Željko Joksimović, Dženan Lončarević, Neverne bebe i Marija Šerifović .

Poslušajte kako zvuče “Kesteni” kako ih otpeva Kaliopi:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.