Zvezda najavila tri TV prenosa!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda najavila tri TV prenosa!

Navijači će moči da uživaju u mečevima različitih Zvezdinih kategorija.

Reprezentativna pauza je završena, a pojedine Zvezdine selekcije već sutra izlaze na teren.

Zvezdini kadeti će u četvrtak od 11 časova dočekati ekipu Brodarca, a na klupskom sajtu crveno-belih potvrđeno je da će direktan prenos ovog meča biti emitovan na Jutjub kanalu 'Zvezda Kids'.

Čim se završi za utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na scenu izlaze Zvezdini omladinci. Oni će u četvrtak od 13 časova gostovati ekipi Voždovca i pokušati da naprave odličnu uvertiru pred evropski okršaj sa Totenhemom. TV prenos meča sa Voždovcemće takođe biti emitovan na Jutjub kanalu Zvezda Kids.

Konačno, na istom mestu je obezbeđen i TV prenos utakmice Zvezdine filijale Grafičara, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Grafičar u subotu od 15 časova dočekuje ekipu Sinđelića.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.