Zoran Marjanović PROGLAŠEN MRTVIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Marjanović PROGLAŠEN MRTVIM!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović, koji se tereti na njenu smrt, proglašen je mrtvim i to se vrlo brzo proširilo društvenim mrežama. 

Lažna vest o Zoranovoj smrti krenula je sa "jutjub" kanala "Saznaj na vreme" koji ima oko 37.000 pratilaca.

Taj kanal objavio je da je "Zoran nastradao u saobraćajci", a lažna vest je imala 216.675 pregleda.

Informaciju o iznenjadnoj pogibiji optuženog iz medijski najpraćenijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučaja crne hronike u Srbiji, kanal je objavio pozivajući se na "pojedine lokalne medije". U kratkoj vesti navodi se da je Zoran 13. juna ujutro, navodno, pronađen mrtav u svom automobilu "mercedes" u Bajmoku kod Subotice.

- Na lokalnom putu u Bajmoku poginuo je muškarac oko 40 godina, a prema još nepotvrđenim informacijama, reč je o suprugu Jelene Marjanović, koji je nedavno po treći put optužen za njeno ubistvo – glasi ova vest.

Ispod nje su se nizali komentari pratilaca, počev od kritika da je objavljena informacija laž, do odobravanja da ga je "stigla zaslužena kazna".

"Nije mi ga žao. To mu je kazna od Boga, zato što je ubio Jelenu", "Nameštena smrt, kao i mnoge druge, velika laž, ko zna što je to tako", "Ako je tako, onda ima Boga, video je njene muke", glase samo neki od komentara.

Međutim, Zoran nikako nije mogao da bude mrtav, budući da je istog dana kada je navodno poginuo viđen živ i zdrav u Borči.

Zoran Marjanović je negirao sve navode.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.