Zdravstveno stanje Kikine mame LOŠE: Otkrivene 3 CISTE, neophodna OPERACIJA - Monstruozni zločin u OŠ je dodatno potresao

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 18:08

Zdravstveno stanje Kikine mame LOŠE: Otkrivene 3 CISTE, neophodna OPERACIJA - Monstruozni zločin u OŠ je dodatno potresao

Poruka koju je poslala javnosti slama srce...

Smrt jedne od najpoznatijih i jedne od pionirki balkanske Jutjub scene Kristine Kike Đukić, još uvek je obavijena velom tajni i misterije. O uzroku smrti, prema rečima Nataše Đukić Veličković - neutešne majke poreminule, još uvek se ništa ne zna.

Nataša je otkrila za medije da će se do poslednjeg trenutka boriti za istinu, ali je tom prilikom otkrila i tužnu sudbinu koja je zadesila i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obelodanila da vodi bitku za zdravlje.

Kao i svaka majka koja se susretne sa gubitkom svog deteta, tuga i bol se čuju u glasu, ali to je ne sprečava da se zbog svoje ćerle bori i "istera" svoju pravdu.

- Sve dok imam i poslednji atom snage, daću sve od sebe da izguram ovu priču i saznam šta se sa Kikom desilo - zavapila je Kikina majka.

Nataša je otkrila da se nalazi u jako teškom zdravstvenom stanju, te da je neophodna lekarsko-hirurška intervencija.

- Istina je, meni je od Kikine smrti pao imunitet i jako se loše krećem. Spremam se za operaciju kuka, napokon sam došla na red... Na toj listi čekanja se bude i po 5 godina. Imala sam već tri operacije. Pojavile su mi se ciste i konstatovano je da mi kukovi propadaju. Međutim, imam snage u sebi da istrajem i dalje - iznenadila je Nataša ovom izjavom.

Osvrnula se na tragediju koja je zadesila Srbiju, kada je maloletni dečak hladnokrvno usmrtio svoje drugare u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

- Nijedan normalan čovek ne može da ostane imun na ovu temu. Ovaj monstruozni čin i ubiti ovoliko dece... - Zanemela je, pa nastavila.

- Ne poznajem ih... Ne mogu... Nisam spavala od noćas, ne verujem da se ovo dešava u Srbiji. Roditelji, morate da vodite razgovor sa svojom decom, izdvojite barem 5 minuta dnevno. Svi govore da su krive igrice, društvene mreže, ali verujte mi, evo Kika je bila gejmerka i uvek je znala šta je stvaran i realan život - izjavila je Nataša Đukić.

Detaljnije pogledajte u videu koji se nalazi u nastavku teksta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"POSLE KIKINE SMRTI SE LOŠE KREĆEM, IDEM NA OPERACIJU" Majka pokojne jutjuberke o lošem zdravstvenom stanju: "Imam snage da istrajem"

Izvor: Blic, 05.Maj.2023

Jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je u decembru 2021. godine, a detalji njene smrti, prema rečima njene majke Nataše Đukić Veličković, još uvek nisu razrešeni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.