Zavirite u budućnost - posetite Future Park!

Izvor: Prva.rs, 15.Dec.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u budućnost - posetite Future Park!

U gradu budućnosti roditelji će imati priliku da priušte deci nezaboravan provod, ali i edukativne panele i zabavne programe - tehnologija virtuelne realnosti, Counter Strike turnir, Airsoft poligon, zatim bogat muzički program, karaoke takmičenje, pozorišne predstave, ali i druženje sa omiljenim Instagram i YouTube zvezdama kao što su Marija Žeželj, Jana Dačović, Totemia, Kika, Mudja i Ćale, Yasserstain, Full Burazeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Ruža Rupić, Huligani iz gimnazije i drugi samo su deo jedinstvenog iskustva apsolutne inovacije koje vas ove zime očekuje u Future Parku!
Karte za Future Park dostupne su na svim prodajnim mestima Moj kiosk. 

Veliko dešavanje na Future Parku ticaće se predstavljanja budućnosti IT industrije u Srbiji. Tim dvadesetogodišnjaka predstaviće projekat na kom rade već godinu dana, pod nazivom “HookApp”. Radi se o prvoj srpskoj dejting aplikaciji koja će prodrmati naše, ali i svetsko tržište. Svi posetioci Future Park festivala na sajmu biće u prilici da upoznaju i povežu se sa mnogim ličnostima iz IT sektora, kao i samim timom koji stoji iza “HookApp” aplikacije. 


Takođe, biće održan prvi međunarodni Winner of the Future turnir u Counter Strike-u. Na turniru će učestvovati brojni inostrani timovi, kao i predstavnici iz Srbije, a čitav događaj odvijaće se u centralnoj areni Beogradskog sajma, uživo, pred brojnim gledaocima. Pored turnira, ljubitelji igara moći će da se oprobaju u različitim igrama u gejming zoni koja se nalazi u sklopu festivala. 
Za sjajan provod uz dobru muziku postaraće se Nevena Božović, Sara Jovanović, Yasserstain, Lift bend, Marija Žeželj, DJ Park and Ride, a organizovani su i prateći programi u kojima će svi posetioci moći da uživaju - karaoke, pozorišne predstave, paneli...

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.