Za ljubav dajem čak i traktor!

Izvor: Dzungla.org, 31.Avg.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ljubav dajem čak i traktor!

Spot dueta Ivane Selakov i Ace Lukasa za pesmu “Daleko si” napravio je veliki Youtube bum, jer danas ima više od 20 miliona pregleda i oko 17 hiljada komentara.

Danijel Marinković ili DanielSerbianBoy, kako se potpisao na Youtubu, pre nekoliko dana je ostavio komentar ispod ovog spota i njime izazvao pravu pometnju i histeriju.
Danijel je zaključio da je ovo jedini način da se obrati dotičnoj Snežani, koja ga je ostavila i nikako nije htela da čuje njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << izvinjenje.
“Snežana, znam da slušaš ovu pesmu, i to svaki dan, kad god prođem pored tvoje kuće uvek ova pesma, kad ćeš več jednom shvatiti da te volim mamu ti jeb** onu nenormalu tvrdoglavu, blokirala si me na Fejsu, zamenila broj, ali ovde ćeš ku*** malo da me blokiraš. Samo hoću da te volim, iako me ne jeb** dva posto. A tvom ludom ocu reci ako me još jednom bude ometao u mojim ljubavnim planovima prema tebi ima traktorom da ga zgazim!!“
Posle hiljade i hiljade komentara, koji uglavnom podržavaju Danijela slomljenog srca, oglasila se i neumoljiva Snežana.
“Kad mi je Milica rekla da si ostavio komentar ovde i kad mi je rekla sta,samo sto me srčka nije spucala pa ti nisi normalan majke mi, čoveče , shvati, šta je bilo bilo je I prošlo je, nemoj više pijan da mi se motaš oko kuće, tata je rekao da ce sledeći put policiju zvati, toliko da znaš. I odj** već jednom bolesna pijanduro!“.
Da li je sve bila „montirana“ šala ili je sve, zaista, istina, teško je proceniti.
Uglavnom, nekoliko dana vladala je prava internet histerija oko cele priče, spot je svakog dana dobijao sve više gledalaca, a komentari koje je moguće postaviti ispod svake pesme na YouTube su išli u talasima.
Pevačica Ivana Selakov, koja je trenutno na odmoru, za MONDO je dala komentar u vezi sa ovim ljubavnim slučajem, koji je “obojen” njenom i Lukosovom pesmom “Daleko si”.
“Trenutno sam na odmoru i nisam baš u toku šta se dešava u Srbiji na portalima. Ne znam da li je u pitanju šala ili istina, ali se nadam da će ljubav pobediti i ako pomirenje uspe, mislim da će se i Lukas složiti da im poklonimo nešto, jer bi ih u tom slučaju naša pesma spojila”, navela je Ivana u pisanoj izjavi za MONDO.
Ubrzo je Danijel „skinuo“ komentar uz objašnjenje.
„Nisam znao da će do svega ovoga doći, da sad svi dolaze na Youtube da bi videli moj komentar i da bi komentarisali, nemojte ljudi, zamislite kao i da nisam ostavio taj komentar. Veliki pozdrav za sve i hvala vam na podršci. Pošto me mnogi pitaju da li imam FB, i kako da me nađu, evo: Daniel Danny Marinkovic, i još jednom pozdrav za sve, i zaboravite na moj komentar, molim vas.“, napisao je ovaj tužan momak.

(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.