ZAPOČETA ISTRAGA: Policija ispituje kamp zilota!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPOČETA ISTRAGA: Policija ispituje kamp zilota!

- Pokrenuta je istraga kako bi bile proverene sve činjenice - rekao je Tanjugu direktor srpske policije Milorad Veljović

Policija proverava navode o deci koja su u okviru Svetolazarevog pravoslavnog omladinskog kampa vežbala pucanje iz replika atomatskih pušaka.

- Pokrenuta je istraga kako bi bile proverene sve činjenice – rekao je Tanjugu direktor srpske policije Milorad Veljović.

Mediji su prethodnih dana objavili snimak dece, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su neka mlađa od 10 godina, kako pucaju iz replika ruskog kalašnjikova.

Printskrin: Youtube/Нови Стјеник Манастир

Desetodnevni kamp je ovog leta održan na Kučajskim planinama iznad Despotovca, a organizovao ga je zilotski red nekanonske Istinski pravoslavne crkve.

Održavanje kampa bilo je najavljeno na sajtu ove samozvane pravoslavne crkve, a u pozivu se navodi da je učešće dece i omladine “faktički besplatno”, kao i da je reč o kampu koji već sada, kako se navodi, može da bude jaka konkurencija sličnim nekim kampovima širom sveta.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Policija ispituje kamp zilota!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014

- Pokrenuta je istraga kako bi bile proverene sve činjenice - rekao je Tanjugu direktor srpske policije Milorad Veljović ..Policija proverava navode o deci koja su u okviru Svetolazarevog pravoslavnog omladinskog kampa vežbala pucanje iz replika atomatskih pušaka...- Pokrenuta je istraga kako bi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.