ZA 3 SATA 100.000 PREGLEDA - Anastasija ODUVALA JUTJUB novom baladom: Sreća je uvek tu, negde iza ugla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 21:40

ZA 3 SATA 100.000 PREGLEDA - Anastasija ODUVALA JUTJUB novom baladom: "Sreća je uvek tu, negde iza ugla!"

"Sve vremenom prodje, pa i bol..."

Anastasija Ražnatović je obradovala sve svoje fanove, objavivši novu pesmu, koja je za vrlo kratko vreme, manje od 3 sata, dostigla brojku od preko 100.000 pregleda na Jutjubu.

Na njenom Jutjub kanalu, novu pesmu, pod nazivom "Promašena", Anastasija je opisala:

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) дана 6. Мај >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2020. у 12:36 PDT

- Ovo je pesma koju je većina devojaka proživela već kroz neki emotivni odnos u kome je nizala grešku za greškom i kasno shvatila šta dobija i šta gubi... Sve vremenom prodje, pa i bol.. Ili jednostavno naučite da živite s njim. Mada je sreća uvek tu negde iza ugla, čeka da je pustimo da pridje bliže. Pustite je. Koliko god da sve deluje kao beznadežno u nekom trenutku kajanja i mržnje prema sebi, važno je da znamo da svakoga čeka svoja sreća i da je život pored svih razocaranja i grešaka ipak jedan i jako lep. Voli vas vasa Anastasija. - napisala je ona u opisu objavljene numere.

Celu pesmu i spot pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.