Youtube: Oglasi od sada samo kod uticajnih!

Izvor: NovaEnergija.net, 11.Apr.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Youtube: Oglasi od sada samo kod uticajnih!

Na zvaničnom blogu YouTube je najavio da ukida prikazivanje oglasa na svim kanalima koji ukupno imaju manje od 10.000 pregleda.
Razlog je, prema objavi, “zaštita kvalitetnih autora i njihovih video materijala kao i potvrda kvaliteta onoga što rade“.
Nova pravila se odnose i na nove prijave za YouTube Partner Program koji omogućava >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << prikazivanje oglasa i zaradu od istih, jer će se u “narednih nekoliko nedelja” promeniti proces validacije svih koji se prvi put prijavljuju za monetizaciju svojih video-snimaka.
YouTube će mnogo detaljnije proveravati svaki novoprijavljeni kanal, kako bi sve bilo u skladu s pravilima i kako bi se izbegli potencijalni problemi oko prikazivanja oglasa na kanalima s neprikladnim sadržajem.
Onog trenutka kada pojedini kanal dosegne brojku od 10.000 pregleda, oglasi će automatski početi da se prikazuju.
Izvor: zimo.dnevnik.hr

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.