Онлајн школа родитељства доступна на Youtube каналу ДЗ „Нови Сад“

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2023, 15:02

Онлајн школа родитељства доступна на Youtube каналу ДЗ „Нови Сад“

У циљу снажније едукације родитеља, на званичном Youtube каналу Дома здравља “Нови Сад” доступни су линкови за подкасте са садржајима који се односе на негу новорођенчета од првог дана живота до 12-ог месеца. Фото: Градске инфо Ова мера, део је пројекта >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << “Подршка локалним самоуправама за ширење добрих политика и пракси подршке родитељству” који спроводи Стална конференција градова и општина Србије-Савез градова и општине Србије у сарадњи са УНИЦЕФ-ом.
У ужем смислу, Градска управа за здравство Новог Сада спроводи мере за унапређење подршке подстицајном родитељству и раном развоју деце кроз “онлине школу родитељства” коју реализује Дом здравља “Нови Сад”. Циљ мере је оснаживање родитељских улога у раном развоју деце, узраста до три године, кроз равноправно укључивање оба партнера. “Онлине школа родитељства”, кроз садржаје на Youtube каналу настоји да обучи родитеље за адекватно пружање емоционалне и когнитивне подршке детету и помагање у развоју самосталности.
У наставку текста, налазе се линкови за подкасте:
први месец, први део
први месец, други део
други месец
трећи месец
четврти месец
пети месец
шести месец
седми, осми, девети месец
десети, једанаести, дванаести месец
Februar posvećen borbi protiv raka – uključi se – #nemapredaje

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Онлајн школа родитељства доступна на Youtube каналу ДЗ „Нови Сад“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.