YouTube unapredio Android aplikaciju

Izvor: ITsvet.com, 16.Nov.2012, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube unapredio Android aplikaciju

Kao i veliki broj korisnika onlajn video sadržaja i Timbo Drayson želi da bude u mogućnosti da video klipove sa svog smart telefone prebaci na veliki ekran. Međutim, to nije uvek lako, naročito da vlasnike Google TV aparata među kojima je i on. Njegova prednost je u tome što je on jedan od rukovodilaca zadužen za YouTube koji je nedavno završio rad na razvoju nove karakteristike za YouTube servis koja je dizajnirana tako da vrši streaming TV sadržaja na Android daleko jednostavnije nego što je to do sada bilo moguće. Svi korisnici koji izvrše update YouTube aplikacije odmah će videti novi taster koji sve ovo omogućava.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Google unapredio Google TV

Izvor: ITsvet.com, 16.Nov.2012

Google TV ponuda je rezultat godina programiranja. Ovaj servis i uređaji nude pored svega što je dostupno na kablovskim mrežama i YouTube-a, a bibliotekama u okviru Netflix-a, YouTube-a, kao i 150.000 filmova i televizijskih serija koje su dostupne preko Google Play. Upotrebljivost je bila primarno...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.