Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube se menja: Novi izgled i dizajn

Google nastavlja preobražaj svojih servisa i osim opcija menja im i izgled. Red je na YouTube.

Nakon što smo upoznali Material Design filozofiju sa najavom Android 5.0 operativnog sistema Google sprema promenu za YouTube. Material Design transformaciju već su dobile mnoge Google aplikacije i ikonice, a sad je na redu jedan od najznačajnijih Google servisa – YouTube.

Promene su jasno vidljive. Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << „pljosnatijeg“ i slojevitijeg dizajna, primetno je da su profili tj. profilne slike sad krugovi, umesto kvadrata, boja zaglavlja je drugačija, „Upload“ taster je zamenjen piktogramom strelice, kao u aplikacijama, a „Search“ je sad centralan motiv YouTube stranice…

Pogledajte slike u Galeriji ispod i pratite nas i dalje, uskoro ćemo vam objasniti kako da i sami odmah dobijete ovaj YouTube redizajnirani izgled!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.