YouTube prestaje da radi na starim uređajima

Izvor: ITsvet.com, 23.Apr.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube prestaje da radi na starim uređajima

Ukoliko posedujete smart televizor ili iOS uređaj koji već duže vremena su u vašem posedu možda je potrebno da uradite određeni upgrade ako želite da nastavite da koristite YouTube aplikaciju. Usled određenih promena u okviru API-ja aplikacije, ona više neće raditi sa određenim brojem modela izdatim 2012. godine ili ranije uključujući drugu generaciju Apple TV modela zatim Panasonic televizore, Sony televizore i Blu Ray plejere odnosno uređaje koji koriste Google TV verzije 1 i 2. Modeli uređaja iz 2013. godine i kasnije su za sada bezbedni kada je reč o podršci za YouTube aplikaciju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Youtube neće raditi na starim uređajima

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2015

Ukoliko posedujete smart televizor ili iOS uređaj koji su već duže vreme su u vašem posedu možda je potrebno da uradite određeni upgrade ako želite da nastavite da koristite YouTube aplikaciju...Usled određenih promena u okviru API-ja aplikacije, ona više neće raditi na određenim modelima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.