YouTube čisti svoje stremaing aplikacije

Izvor: ITsvet.com, 17.Avg.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube čisti svoje stremaing aplikacije

Xbox One korisnici bi mogli da troše manje vremena na traženje i čišćenje starih video sadržaja i da više vremena koriste za stremaing videa na velike ekrane zahvaljujujući upravo izdatom updateu za YouTube aplikaciju za igračku konzolu. Drugi set top box uređaji i igračke konzole će uskoro da prate ovaj korak. YouTube je najavio da je napravio asortiman aplikacija za streaming video sadržaja na TV koje će omoguiti lakše korišćenje ove opcije. Nova verzija Xbox One YouTube aplikacije uključuje What to Watch vodič kojem pristupate jendim klikom i koji se nalazi sa leve strane ekrana i sličan je vodiču koji postoji kod desktop i mobilne verzije YT.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

YouTube čisti svoje stremaing aplikacije

Izvor: ItRešenja.com, 18.Avg.2014, 13:55

Xbox One korisnici bi mogli da troše manje vremena na traženje i čišćenje starih video sadržaja i da više vremena koriste za stremaing videa na velike ekrane zahvaljujujući upravo izdatom updateu za YouTube aplikaciju za igračku konzolu. Drugi set top box uređaji i igračke konzole će uskoro...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.