YouTube aplikacija za Xbox Live

Izvor: ITsvet.com, 16.Dec.2011, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube aplikacija za Xbox Live

YouTube video portal sada je dostupan kao Xbox Live aplikacija za beta korisnike, nedelju dana nakon što je predstavljen novi Dashboard. YouTube odlikuje isti Metro korisnički interfejs kao i i podrška za Kinect kao i pristup Watch Later, Playlist, Favorites i Subscriptions opcijama. Korisnici imaju mogućnost obeležavanja toga da li im se video dopada ili ne, prikazivanja naslova i čitanja objašnjenja. Za sada nema informacija o tome da li će i komentari biti dostupni, ali sigurno je da će se velikom broju korisnika ovako nešto dopasti. Reprodukcija HD sadržaja dobro radi ali primetni su mali problemi, a neki video sadržaji ne mogu se pokrenuti.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

YouTube aplikacija za Xbox Live

Izvor: S media, 16.Dec.2011

YouTube odlikuje isti Metro korisnički interfejs kao i i podrška za Kinect kao i pristup Watch Later, Playlist, Favorites i Subscriptions opcijama...Kako su nekada izgledali "Gugl", "Fejs"....Korisnici imaju mogućnost obeležavanja toga da li im se video dopada ili ne, prikazivanja naslova i čitanja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.