YouTube Rewind 2018 postao video sa najviše dislajkova

Izvor: SaznajNovo.com, 14.Dec.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube Rewind 2018 postao video sa najviše dislajkova

Video spot „Baby“ izvođača Džastina Bibera više nije video sa najviše negativnih glasova na Youtube platformi. To mesto je zauzeo video YouTube Rewind 2018!
YouTube Rewind je video koji Youtube kreira svake godine kako bi prikazali značajne momente na toj platformi tokom protekle godine. I to se u početku dopalo mnogima, počeli su da uključuju sve više i više kreatora, referenci, šala…
To je trajalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << sve do prošle godine kada su korisnici počeli da daju negativne utiske. Razlog tome je što se Youtube okrenuo više oglašivačima nego korisnicima i kreatorima.
Popularni Youtube kreator Marques Brownlee je rekao da je Rewind postao „jedna velika reklama za Youtube“. Jer, kako on navodi, Youtube je počeo da ubacuje ono što bi se oglašivačima dopalo, a ne korisnicima.

Marques Brownlee objašnjava problem sa Youtube RewindTo su korisnici osetili i izrazili svoje nezadovoljstvo davanjem negativnih glasova – dislajkova. A koliko im se nije dopalo govori činjenica da je to sada video sa najviše dislajkova na toj platformi.
Da se podsetimo, video spot „Baby“ je postavljen na Youtube davne 2010. godine. Ukupno 8 godina je tom video snimku trebalo da sakupi 9.91 miliona dislajkova. Video „Youtube Rewind 2018“ je sakupio 10.35 miliona dislajkova za samo 2 nedelje!
Da stvar bude još gora, video „Baby“ ima 48.72%, a „YT Rewind 2018“ čitavih 82.51% dislajkova od ukupnog broja reakcija. To je pravi dokaz koliko su pogrešili ove godine.
Youtube video snimci sa najviše dislajkova (na dan 13.12.2018.)
Mnoge je naljutilo najviše to što se u ovogodišnjem Rewind video klipu nije pojavio PewDiePie, ili makar referenca na njegovo nadmetanje sa T-Series.
Youtube Rewind je nastao 2010. godine, a ja sam na blogu pisao do sada samo o dva: Youtube Rewind 2013. i Youtube Rewind 2014.
Ispod možete pogledati Youtube Rewind 2018. ukoliko već niste:

Kakvi su vaši utisci o ovogodišnjem Rewind?

Detaljnije - YouTube Rewind 2018 postao video sa najviše dislajkova

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.