Vučko objavio snimke vežbi srpske vojske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučko" objavio snimke vežbi "srpske vojske"

Ubica policajca i begunac Erik Frejn (31), koji koristi srpsko ime "Vučko", postavio je na Jutjub dva snimka na kojima su prikazane vojne vežbe grupe koja sebe naziva srpskom vojskom i čiji je on suosnivač.

Ti snimci pokazuju da je osumnjičeni ubica, za kojim potraga po šumovitom i planinskom predelu u Pensilvaniji traje već 25 dana, fasciniran tehnikama preživljavanja, ratnim igrama i puškama, prenose američki lokalni mediji.

Frejn je te kratke filmove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << snimao 2012. godine na terenu za pejntbol u Hatfildu i 2010. godine, takođe, u parku za pejntbol u Netkongu, u američkoj saveznoj državi Nju Džersi.

Na snimcima su prikazani vojnici odeveni u srpsku uniformu kako izvode vežbe u šumi.

Ni u jednom od tih snimaka, uprkos autentičnom izgledu, nema pravih Srba.

"Nijedan od nas nije Srbin. Samo ludi Amerikanci", napisao je Frejn na jutjubu.

Frejn se krije u šumi od 12. septembra, kada je ubio policajca Brajona Diksona (38) i teško ranio drugog policajca Aleksa Daglasa.

Potraga za njim odvija se na području planina Pokono u istočnoj Pensilvaniji.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ratne igre" Erika Frejna

Izvor: RTS, 08.Okt.2014

Ubica policajca i begunac Erik Frejn, koji koristi srpsko ime "Vučko", postavio je svojevremeno na "Jutjub" dva snimka na kojima su prikazane vojne vežbe grupe Amerikanca, koja sebe naziva srpskom vojskom. Frejn je i suosnivač te "vojske"...Snimci Erika Frejna (31) pokazuju da je osumnjičeni ubica,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.