Voditeljka napustila Prvu

Izvor: Mondo, 21.Jul.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka napustila Prvu

Zvezdana Jovanović od juče ne radi na Prvoj televiziji

Foto: YouTube

  Dugogodišnji novinar i urednik Informativnog programa Prve srpske televizije Zvezdana Jovanović Popović, od juče nije deo tima ove kuće.

"Nakon razgovora o budućim planovima, postignut je dogovor o sporazumnom razlazu", piše u saopštenju televizije, prenosi "Kurir". "Prva TV je neizmerno zahvalna Zvezdani na dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << doprinosu i razvoju informativne redakcije od njenog samog osnivanja".

Mendžment kuće poželeo je Zvezdani "mnogo uspeha u daljim poslovnim planovima".

"Posle devet godina rada i postavljanja standarda u Informativnom programu, iako nam se putevi razilaze zbog budućih poslovnih planova, želim da moja Prva i dalje krupnim koracima ide ka postavljanju novih standarda na medijskom tržištu Srbije. Zahvaljujem se svim kolegama na izuzetnom profesionalizmu i angažovanju u svakodnevnim izazovima", rekla je Zvezdana Jovanović Popović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.