Izvor: Piplmetar.rs, 15.Feb.2024, 19:30

Voditeljka “Dnevnika“ je uvek ZAKOPČANA DO GRLA, ipak na njenom Fejsu postoje mnogo slobodnije FOTKE

Voditeljka Dnevnika RTS-a Aneta Kovačić važi za jedno od najlepših TV lica, ali na malim ekranima je uvek vidimo ozbiljnu i u svedenim kombinacijama.
aneta kovačić • Printskrin / youtube


Gledaoci koji se dive njenom izgledu uglavnom su navikli da je gledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ozbiljnu i skroz zakopčanu u sakoima, koji osim lepog lica, sve ostalo prekrivaju. Međutim kad je vide u haljinama i golih nogu niko ne ostaje ravnodušan.
Kada se ugase kamere i kada ih nema u njenoj blizini Aneta može da se pohvali izuzetnom figurom, koju ponekad pokaže na društvenim mrežama. U moru fotografija može da se naleti i na poneku sa letovanja.
Njene slike u suknjama su oduševile mnoge korisnike društvenih mreža, a Aneta je na račun izgleda dobila niz komplimenata.
Podsetimo, Aneta retko daje intervjue, ali je jednom prilikom progovorila o karijeri:
Aneta Kovačić
– Mislim da lepota nije presudna za ovaj posao, ali bitno je da budete prijatni i da vam se veruje, da to na jedan lep način saopštavate. Ali ako ste lepšeg lica i glasa, sve to može da bude samo plus. Ovaj posao deluje prilično lagan, ali nije baš tako. Dešava se da od pola devet ujutru do četiri, pola pet popodne moram da imam puder na licu, što je prilično teško, pa ga ja skinem u pauzi da lice može da mi diše – rekla je lepa voditeljka jednom prilikom za „Mondo“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.