Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Nov.2012, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video: "Teroristička" reklama za čokoladicu

Ljudi koji se bave kreiranjem TV reklama često potežu za šokantnim idejama da bi promovisali pojedine proizvode, ali se u takvoj dovitljivosti često pretjera i na kraju ostaje gorak ukus. Kako bi pokazali koliko snage daje čokoladica nazvana "Stonger", zaposleni u toj egipatskoj kompaniji zaključili su da je najbolja reklama u kojoj mladi, nejaki Arapin poslije jednog zalogaja hicem iz praćke obori putnički avion. {youtube}Wi7pTs5JB04{/youtube} (Blic)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

"Teroristička" reklama za čokoladicu: Mladi Arapin praćkom obara putnički avion (VIDEO)

Izvor: S media, 27.Nov.2012

Kako bi pokazali koliko snage daje čokoladica nazvana "Stonger", zaposleni u toj egipatskoj kompaniji zaključili su da je najbolja reklama u kojoj mladi, nejaki Arapin posle jednog zalogaja hicem iz praćke obori putnički avion...(S media/Blic)..Foto: YouTube

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.