Izvor: Luftika.rs, 27.Nov.2022, 11:07

Vatrena Anastasija je vlasnica najveće gu*e u šoubiznisu: Njene paparaco fotke gore (FOTO)

Anastasija Karanikolau postala je poznata javnosti kao najbolja prijateljica Kajli Džener, ali pored toga što je nerazdvojna od klana Kardašijan, i sama je uspela da izgradi pozamašno carstvo i zaradi ogromno bogatstvo.
Naime, Stejsi, kako ovu 25-godišnjakinju većina ljudi zove, jedna je od najplaćenijih influenserkis sveta, a njen Jutjub i društvene mreže broje milionske preglede.
Stejsi se proslavila, između ostalog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << golišavim i provokativnim fotografijama, te činjenici da rado pokazuje obline, ali publika voli i njene vlogove gde rado deli detalje svoje svakodnevice.
Atraktivna influenserka, inače poreklom Grkinja, baš kao i njena prijateljica Kajli, može da se pohvali povećom zadnjicom i uskim strukim.
To ne propušta da akcentuje u svojim odevnim kombinacijama, a redovno pozira u izazovnim pozama.
Često je na meti kritika da isuviše fotošopira svoje fotografije, te da je nemoguće da i u četiri oka izgleda tako „savršeno“.








View this post on Instagram


















A post shared by Anastasia Karanikolaou (@staskaranikolaou)


Nedavno su paparaci Anastasiju uhvatili na plaži u Meksiku, gde je paradirala u minijaturnom zelenom bikiniju.








View this post on Instagram


















A post shared by Anastasia Karanikolaou (@staskaranikolaou)


Njene fotografije dokazuju da ova lepotica zaista može da se pohvali raskošnim oblinama i ravnim stomakom.
Izvor: Blic žena
Ronaldo već ima petoro dece i čitavo bogatstvo namenjeno surogat majkama da rađaju njegove kopije

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.