Varala ga sa pevačem, a ovako Mirko priča o Dragani koju je obožavao!

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varala ga sa pevačem, a ovako Mirko priča o Dragani koju je obožavao!

Prošla godina za mene je bila potpuni pakao. Draganu više ne želim da vidim i nas dvoje nismo u kontaktu. Dragana je bila osoba kojoj sam slepo verovao. Dao bih joj bubreg, srce, sve što joj je trebalo, a ona me je izdala na najokrutniji način. Zabola mi je nož u leđa. Varala me je… – rekao je Mirko i dodao:
– Ispao sam budala, ne želim da se vraćam u tu bol koju sam jedva preživeo. To je bio najteži period u mom životu, osećao sam se jadno i bespomoćno. Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tu više muškaraca, pa čak i pevači, ali stvarno ne želim više da pričam o tome.
youtube.com/Premijera Officia
Mirko je pre ulaska otkrio i sa kim će se družiti.
– Istina je ih dosta poznajem, ali samo ću sa odabranima da se družim. Gagi Đogani je svakako jedan od njih. Njega poznajem duže od 15 godina i on vrlo smešan, zabavan i pozitivan čovek. Njega su sigurno da se držim”, izjavio je on.

The post Varala ga sa pevačem, a ovako Mirko priča o Dragani koju je obožavao! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

MIRKA GAVRIĆA ŽENA VARALA SA PEVAČIMA: Učesnik Zadruge raskrinkao KOLEGE s kojim je bila Dragana koju je OBOŽAVAO

Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2019, 15:04

Aktuelni zadrugar Mirko Gavrić razveo se od žene Dragane Rakčević, a pred ulazak u rijaliti otkrio je kako im je propao brak. “Prošla godina za mene je bila potpuni pakao. Draganu više ne želim da vidim i nas dvoje nismo u kontaktu. Dragana je bila osoba kojoj sam slepo verovao. Dao bih joj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.