Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2020, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJAŽ I BRESKVICA IZVREĐALI jutjubere, a sinoć se sami tako predstavili

Mladi izvođači Vojaž i Breskvica na meti su loših komentara već danima unazad zbog ispada koji im se dogodio u emisiji Ami G Show. Prilikom tog gostovanja Vojaž je isprozivao jutjubere i njihovu muziku rekavši da on pevače sa jutjub scene ne stavlja u isti rang sa sobom i drugim pevačima poput Dare Bubamara ili The post VOJAŽ I BRESKVICA IZVREĐALI jutjubere, a sinoć se sami tako predstavili appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Princeza Psiho prozvala BRESKVICU I VOJAŽA!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2020, 21:36

Iako su mnogi smatrali da će nagrada za “Jutjub zvezde” na preksinoć održanoj MAC dodeli ućutkati sve one koji već dve nedelje prozivaju Breskvicu i Vojaža, to je zapravo pokrenulo još jaču reakciju onih kojima je mladi reper “stao na žulj”. Podsetimo, on je u emisiji “Amidži šou”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.