Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Maj.2013, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Klađenje na trke vibratora

Kockari na sve načine pokušavaju da nađu način kako da zarade novac ali da se ujedno i dobro zabave. Trenutni hit u Las Vegasu je klađenje na trke vibratora. Pravila ove igre su jednostavna u igri može najviše da učestvuje 8 igrača, vibratori na baterije se, po stavljanju uloga, raspoređuju jedan pored drugog na sto, i trka može da počne. "Ovo nije igra za razvijanje moždanih vijuga, ali je barem zabavna i ljudi zaista uživaju", rekao je Frederik Valme koji je prvi i pokrenuo ovu neobičnu trku. {youtube}0MOhKDbmDGY{/youtube} (trojka.rs) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/zanimljivosti/video-kladionica-za-vibratore.html)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

"Kentucky Dirty": Trka vibratora hit u Vegasu

Izvor: Blic, 05.Maj.2013, 12:38

Las Vegas je pronašao nov način za zgrtanje para - trke seks igračaka...Za novu igru po barovima potrebno je najviše osam osoba, četiri vibratora sa baterijama, četiri papira i sto za bilijar ili poker...Vibratori se postave na papir u liniju jedan uz drugog i uključe. Koji prvi prođe cilj, pobedio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.